Cernobbio

Cernobbio ligt aan de westkust van het Comomeer en is vooral bekend door de villa die hier langs het water staat: Villa d’Este, welke tegenwoordig dienst doet als luxe hotel. Cernobbio ligt op slechts 5 km van Como en is dan ook een leuke plaats om te bezoeken, wanneer je ook Como gaat bezoeken.

In Cernobbio kun je leuk wandelen en zijn er leuke (en ook zeer goede) restaurants te vinden. Een tip is “La Piazetta”, een leuke plek voor een wijntje, cocktail of een hapje eten!

Vanaf Cernobbio kun je ook met de rondvaartboot naar Bellagio toe. Op woensdag van 08.00 uur tot 13.00 uur is er een markt in Cernobbio.

Villa d’Este in Cernobbio

Als je in luxe aan het Comomeer wilt verblijven, dan is Villa d’Este the place to be. Dit zeer luxe 5 sterren hotel staat direct aan het Comomeer en verwelkomt regelmatig grote beroemdheden.

Villa d'Este Cernobbio - Comomeer
Bron: Expedia

Één nachtje in dit luxe hotel overnachten zal je minimaal zo’n € 970 euro kosten. Dit is dan voor een kamer met slechts uitzicht op de tuin, maar wel inclusief ontbijt! Zelf zien hoe bijzonder dit hotel is? Bekijk hier foto’s van Hotel Villa d’Esta.

Naast Villa d’Este, is ook Villa Erba een van de trekpleisters van Cernobbio. Je kunt hier met de boot naartoe, of gewoon met de auto natuurlijk. Regelmatig worden in Villa Erba ook grote tentoonstellingen georganiseerd, zoals speciale auto shows!

Foto's

Nieuws

Events juli & augustus 2019

Ben je in de zomermaanden bij het Comomeer op vakantie? Hier vind …

Stakingen en verkeerscontrole juli 2019

Comomeer & Milaan | Juli is de maand dat vele toeristen naar Italië trekken. …

Noodweer bij het Comomeer

Dervio, Como & Valtellina | De afgelopen dagen heeft het flink gestormd bij het Comomeer …

Meer nieuws